Sobre mi

Psicòleg General Sanitari i Terapeuta Familiar 
Col.26596 Adults i Adolescents.

Formació acadèmica

 • Formació en trauma
 • Postgrau expert en teràpia de parella (KINE)
 • Màster en intervenció familiar sistèmica, Terapeuta Familiar i de parella (F.E.A.T.F)
 • Expert en intervencions sistèmiques (F.E.A.T.F)
 • Màster en Psicologia General Sanitària (UDG)
 • Postgrau en Intel·ligència emocional (UDG)
 • Grau en Psicologia (UDG)

Visió

La meva manera d’entendre la psicologia es basa en una perspectiva integral que considera tant les dinàmiques familiars i socials com les experiències individuals que poden afectar el benestar emocional. Aquesta visió es fonamenta en tres enfocaments terapèutics principals, que combino per oferir un tractament complet i personalitzat:

 • Comprensió de les Relacions i els Sistemes: Crec que les relacions i els contextos en què vivim tenen un gran impacte en la nostra salut mental. En explorar les dinàmiques familiars i socials, podem entendre millor els nostres patrons de comportament i trobar noves formes de relacionar-nos amb els altres i amb nosaltres mateixos.

 • Transformació de Pensaments i Comportaments: El nostre benestar està íntimament lligat als nostres pensaments i comportaments. Treballo amb els meus pacients per identificar i canviar els patrons de pensament negatius i els comportaments disfuncionals, fomentant una manera de pensar més positiva i adaptativa.

 • Processament de les Experiències Traumàtiques: Les experiències passades, especialment les traumàtiques, poden tenir un efecte profund i durador en la nostra salut mental. Utilitzo tècniques específiques per ajudar els meus pacients a processar aquestes experiències, reduint el seu impacte emocional i permetent una recuperació més completa.

A més, intento sempre utilitzar evidència empírica en els meus tractaments, assegurant-me que les tècniques i metodologies aplicades estiguin recolzades per la investigació científica i demostrades com efectives en la pràctica clínica.

Experiència Professional

Al llarg de la meva carrera professional, he tingut l’oportunitat de treballar en diversos entorns, cosa que m’ha permès adquirir una experiència àmplia i diversa en el camp de la psicologia sanitària. He treballat en centres d’atenció primària, on he ajudat pacients amb problemes de salut mental a llarg termini, i en centres de salut mental per adults i joves, on he tractat una varietat de trastorns psicològics i emocionals.

A més, he col·laborat en centres d’addiccions, proporcionant suport i tractament a persones que lluiten amb diferents tipus d’addiccions, i en centres de menors, on he treballat amb joves que necessiten orientació i suport emocional. La meva experiència també inclou la col·laboració amb la presó de Figueres, oferint assessorament psicològic a interns, així com en centres privats, on he proporcionat teràpia individual, familiar i grupal.

Aquest ampli ventall d’experiències m’ha permès desenvolupar una comprensió profunda de les diverses problemàtiques que poden afectar les persones i adaptar el meu enfocament a les necessitats individuals de cada pacient.

Quan treballo amb els meus pacients, m’enfoco en crear un espai segur i confidencial on puguin explorar els seus pensaments i emocions. Els ajudo a comprendre millor les seves relacions, a identificar i canviar els patrons de pensament negatius i a processar les experiències passades que poden estar afectant el seu benestar. El meu objectiu és oferir les eines i el suport necessaris per poder avançar cap a una vida més equilibrada i satisfactòria.

 • Cada persona és única, i per això cada procés terapèutic és diferent. La meva tasca és acompanyar-los en el seu camí, adaptant les tècniques i els enfocaments a les seves necessitats específiques per aconseguir els millors resultats possibles.