Com treballem

Com és una teràpia amb mi?

El marc principal d’actuació és el pensament sistèmic.

Des d’aquesta perspectiva, no només ens centrarem en el “problema”, sinó que també ens endinsarem en reconèixer quina és la posició que ocupem en les nostres relacions significatives i com aquesta posició té incidència en el nostre benestar emocional.

En les primeres sessions et proporcionaré el diagnòstic, i establirem el pla de tractament de forma conjunta.

Utilitzo tècniques contrastades de diferents orientacions com:

  • Sistèmica
  • Cognitiu-conductual
  • Intel·ligència emocional

Característiques de la teràpia

Fet a mida, cada persona i moment és diferent
T’acompanyaré a entendre els orígens del teu malestar
Treballarem per millorar el teu benestar emocional
Confidencial i totalment privat
Practicitat, ni una visita més ni una menys

Teràpies

Psicoentropia Trastorns ansietat

Trastorns d’ansietat

Fòbies, crisis d’ansietat, trastorn obsessiu compulsiu, trastorn d’ansietat generalitzada, trastorn per estrès post traumàtic. Els trastorns d’ansietat es manifesten amb una preocupació excessiva, tensió, irritabilitat, dificultat per concentrar-se, problemes de son i, en alguns casos, atacs de pànic. Aquests símptomes poden interferir significativament amb la teva vida diària. Al nostre centre de psicologia, tractem els trastorns d’ansietat utilitzant Teràpia Cognitivo-Conductual (TCC), que ajuda a identificar i modificar els pensaments i comportaments que alimenten l’ansietat. També fem servir teràpia sistèmica per abordar les dinàmiques familiars i socials que poden influir en el trastorn, i mètodes empíricament recolzats per assegurar-nos de proporcionar el tractament més efectiu possible.

Psicoentropia Trastorns depressius

Trastorns depressius

Depressió, distímia, dol El trastorn depressiu es caracteritza per sentiments persistents de tristesa, falta d’interès en activitats que abans gaudies, fatiga, problemes de son i concentració, i en alguns casos, pensaments de suïcidi. Al nostre centre de psicologia, abordem la depressió mitjançant enfocaments terapèutics comprovats com la Teràpia Cognitivo-Conductual (TCC), que ajuda a canviar patrons de pensament negatius, i la teràpia sistèmica, que analitza les dinàmiques familiars i socials que poden contribuir al trastorn. Utilitzem mètodes empíricament recolzats per garantir l’eficàcia del tractament i adaptar-lo a les teves necessitats específiques.

Teràpia de parella a Girona

Teràpia de Parella La teràpia de parella està dissenyada per ajudar les parelles a navegar pels desafiaments i les dificultats que poden sorgir en les seves relacions. El terapeuta de parella ofereix: