Altres trastorns

Psicoentropia Altres trastorns

Trastorns del son, Trastorns adaptatius, Trastorns de personalitat

Altres teràpies

Psicoentropia Trastorns ansietat

Trastorns d’ansietat

Fòbies, crisis d’ansietat, trastorn obsessiu compulsiu, trastorn d’ansietat generalitzada, trastorn per estrès post traumàtic. Els trastorns d’ansietat es manifesten amb una preocupació excessiva, tensió, irritabilitat, dificultat per concentrar-se, problemes de son i, en alguns casos, atacs de pànic. Aquests símptomes poden interferir significativament amb la teva vida diària. Al nostre centre de psicologia, tractem els trastorns d’ansietat utilitzant Teràpia Cognitivo-Conductual (TCC), que ajuda a identificar i modificar els pensaments i comportaments que alimenten l’ansietat. També fem servir teràpia sistèmica per abordar les dinàmiques familiars i socials que poden influir en el trastorn, i mètodes empíricament recolzats per assegurar-nos de proporcionar el tractament més efectiu possible.

Psicoentropia Trastorns depressius

Trastorns depressius

Depressió, distímia, dol El trastorn depressiu es caracteritza per sentiments persistents de tristesa, falta d’interès en activitats que abans gaudies, fatiga, problemes de son i concentració, i en alguns casos, pensaments de suïcidi. Al nostre centre de psicologia, abordem la depressió mitjançant enfocaments terapèutics comprovats com la Teràpia Cognitivo-Conductual (TCC), que ajuda a canviar patrons de pensament negatius, i la teràpia sistèmica, que analitza les dinàmiques familiars i socials que poden contribuir al trastorn. Utilitzem mètodes empíricament recolzats per garantir l’eficàcia del tractament i adaptar-lo a les teves necessitats específiques.

Teràpia de parella a Girona

Teràpia de Parella La teràpia de parella està dissenyada per ajudar les parelles a navegar pels desafiaments i les dificultats que poden sorgir en les seves relacions. El terapeuta de parella ofereix: